Realtor

judgeleonel661

85 Spruce Hill

Overview

Vad är det enklaste pokerspelet att lära sig?

Så alla de spelare som jag anser vara de bästa kommer att vara på toppen, och sedan kommer alla de goda spelarna under dem att vara på den här listan. Jag är en stor troende på värdet av en heads-up, så, säg, en vecka före evenemanget, kommer jag att titta på topp åtta av varje omgång, och jag kommer bara att läsa dem, och sedan kommer jag att sortera ut fältet. Vad letar du efter när du scouter en turnering?

Naturligtvis inte bara någon bok, men en som lär dig mer än bara poker strategi. Problemet är att böcker bara kan ta dig så långt. Till exempel har John Perry en av de bästa pokerböckerna där ute: The Psychology of Poker som talar om att förstå varje spelares psykologi och hur man slår dem. De som lär dig hur man spelar, men mycket viktigare, de lär dig om att förstå dina motståndare och hur du kan slå dem. 2) Lär dig genom att läsa en bok eller titta på en live videoinspelning.

Många bra pokerspelare under de senaste åren har läst samma bok och utvecklat liknande strategier. Hur man utvecklar en strategi (vilken metod är bättre?). För resten måste du göra det själv. 1) genom att läsa en bok och / eller titta på en live videoinspelning av ett pågående spel. Det finns i princip två sätt att lära sig ett pokerspel. Därför måste du studera det från det ögonblick du börjar spela. Så frågan är inte vad som är det enklaste spelet att lära sig, men vilket sätt är bättre?

Om du spelar i ett spel i mindre än 2 timmar kommer du att vara ganska förlorad om du bara läser en bok eller tittar på en inspelning av spelet. Men då igen måste du vara villig att spendera mer pengar. Han visar dig de enklaste, mest effektiva sätten att bestämma den bästa starthanden att spela från en position baserat på din förståelse för motståndaren och de kort du har delat ut. Fördelen med att spela online-webbplatser som Party Poker, Full Tilt Poker och Absolute Poker är att de har en videoströmningsfunktion.

3) Välj spelet upp online. Du är fri att använda den till alla dina spel. Spelet sänds i liknande format. Läs Handicapping Bible av Ed Miller. Varje hand all-4poker.com av poker sänds live online som det sker. Med andra ord har du omedelbar tillgång till informationen och du kan lära dig det nästan lika snabbt som du spelar. Kom bara ihåg att de billigaste spelen kommer att kosta dig ingenting i riktiga pengar. Så, om du verkligen vill lära dig att spela poker online, gå för det.

Online Poker är också perfekt för att studera spelet i en mycket nära miljö.

Daily Views

Write a Review

Compare Properties
Add properties to compare.